ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έρχεται το «24ο Ποντιακό Πανοΰρ» από την Εύξεινο Λέσχη Επισκοπής Νάουσας
Έρχεται το «24ο Ποντιακό Πανοΰρ» από την Εύξεινο Λέσχη Επισκοπής Νάουσας
22 Αυγ
0
Σχόλια

Έρχεται το «24ο Ποντιακό Πανοΰρ» από την Εύξεινο Λέσχη Επισκοπής Νάουσας

Η Εύξεινος Λέσχη Επισκοπής Νάουσας διοργανώνει το «24ο Ποντιακό Πανοΰρ» με τετραήμερο εκδηλώσεων από την Κυριακή 19 Αυγούστου ως και την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018 στο Δημοτικό σχολείο Επισκοπής στις 21:00.

Την Κυριακή 19 Αυγούστου στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα είναι οι: Νίκος Ζωιδάκης στην λύρα και το τραγούδι και Αλέξανδρος Ζουντουρίδης στο τραγούδι.

Δευτέρα 20 Αυγούστου θα πλασιώνουν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα οι: Στέλιος Χαλκίδης στη λύρα και το τραγούδι, Άκης Σιαμίδης στο τραγούδι, Φίλιππος Χαραλαμίδης στη λύρα, Γιώργος Ορδουλίδης και Σοφία Ξενιτίδου στα κρουστά, Δημήτρης Φουντουκίδης και Παύλος Δενεσίδης στα πλήκτρα.

Τρίτη 21 Αυγούστου μαζί τους θα είναι οι: Αλέξης Παρχαρίδης και Γιώργος Ιωαννίδης στο τραγούδι, Γιάννης Τσανασίδης στη λύρα, Γιώργος Βέργος στο αγγείο, Γιάννης Πολυχρονίδης στο νταούλι και ο Δημήτρης Φουντουκίδης στα πλήκτρα.

Ενώ την Τετάρτη 22 Αυγούστου θα ανέβει η ποντιακή θεατρική παράσταση «Έργατα και δουλείας» του Στάθη Ευσταθιάδη σε σκηνοθεσία Γιάννη Γεωργιάδη από το Σύλλογο Ποντίων Γιαννιτσών.

Εύξεινος Λέσχη Επισκοπής Νάουσας
22.08.2018 |21:00
Δημοτικό σχολειο Επισκοπής
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.