ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Διήμερο ποντιακό πανηγύρι στην Αετοράχη Ελασσόνας με αφορμή τη γιορτή των Αγίων Αναργύρων
Διήμερο ποντιακό πανηγύρι στην Αετοράχη Ελασσόνας με αφορμή τη γιορτή των Αγίων Αναργύρων
01 Ιούλ
0
Σχόλια

Διήμερο ποντιακό πανηγύρι στην Αετοράχη Ελασσόνας με αφορμή τη γιορτή των Αγίων Αναργύρων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αετοράχης Ελασσόνας διοργανώνει το καθιερωμένο διήμερο ποντιακό πανηγύρι με αφορμή τη γιορτή των Αγίων Αναργύρων σήμερα Κυριακή 30 Ιουνίου και αύριο Δευτέρα 1 Ιουλίου, στις 21:00 στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου.

Σήμερα Κυριακή 30 Ιουνίου το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα πλαισιώνουν οι: Αναστάσιος Καζαντζίδης στην λύρα και το τραγούδι με το επιτελείο του και στο δημοτικό πρόγραμμα ο Βαγγέλης Πέγιος στο κλαρίνο με το επιτελείο του, ενώ θα χορέψει και το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης.
Αύριο Δευτέρα 01 Ιουλίου το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα πλαισιώνουν οι: Γιάννης Ορφανίδης στο τραγούδι, Ανδρέας Κουγιουμτζίδης στην λύρα και Χρήστος Χαλκίδης στο αρμόνιο-τραγούδι. Στο δημοτικό πρόγραμμα συμμετέχουν ο Βαγγέλης Πέγιος στο κλαρίνο και ο Γιώργος Αγγέλης στο τραγούδι, ενώ θα χορέψει και το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Αραδοσιβίων.
Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα της περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Ελασσόνας.
Πολιτιστικός Σύλλογος Αετοράχης Ελασσόνας
01.07.2019 |21:00
Ελεύθερη
Στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.