ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Διήμερες εκδηλώσεις από τον Μορφωτικό Σύλλογο Βαθυλάκκου
Διήμερες εκδηλώσεις από τον Μορφωτικό Σύλλογο Βαθυλάκκου
14 Ιούλ
0
Σχόλια

Διήμερες εκδηλώσεις από τον Μορφωτικό Σύλλογο Βαθυλάκκου

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Βαθυλάκκου διοργανώνει διήμερες εκδηλώσεις, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 στις 21:00.

Το Σάββατο 14 Ιουλίου διοργανώνει ποντιακή και λαϊκή βραδιά με τους καλλιτέχνες Μπάμπη Ιορδανίδη και Λένα Ντίνα στο τραγούδι, Ανδρέα Κουγιουμτζίδη στη λύρα, Μάκη Γκατζιούρα στο κλαρίνο, Γιάννη Τότογλου στο μπουζούκι, Άγγελο Μελανίδη στα ντραμς και Χρήστο Χαλκίδη στο αρμόνιο, με είσοδο 5€.

Την Κυριακή διοργανώνει εκδήλωση–αφιέρωμα στα 35 χρόνια προσφοράς του  Συλλόγου με τίτλο “Οι ρίζες μας, το μέλλον μας”. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα αποτελείται από τους: Στάθη Παρχαρίδη και Αβραάμ Μπακιρτζόγλου στο τραγούδι, Έφη Μαυρίδου στο ούτι, Βασιλική Δεμερτζίδου στα κρουστά και Παναγιώτη Παπαδόπουλο στη λύρα, στο αγγείο και στη φλογέρα. Επίσης στην εκδήλωση συμμετέχουν το Παραδοσιακό Τμήμα Βαθυλάκου, ο Σύλλογος Φαρασιωτων –Καπαδοκίας Βαθυλάκου, Πανελλήνια Ένωση Κουβουκλιωτών και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας Καρδίτσας.

Μορφωτικός Σύλλογος Βαθυλάκκου
14.07.2018 |21:30
Το Σάββατο 5€, την Κυριακή ελεύθερη είσοδος
Βαθύλακος Κοζάνης
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.