ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Διεθνές Συνέδριο Ποντιακής Λαογραφίας για τα 50 χρόνια του «Φάρου Ποντίων» Θεσσαλονίκης
Διεθνές Συνέδριο Ποντιακής Λαογραφίας για τα 50 χρόνια του «Φάρου Ποντίων» Θεσσαλονίκης
29 Νοέ
0
Σχόλια

Διεθνές Συνέδριο Ποντιακής Λαογραφίας για τα 50 χρόνια του «Φάρου Ποντίων» Θεσσαλονίκης

Διεθνές Συνέδριο Ποντιακής Λαογραφίας με θέμα: «Λαϊκή παράδοση του Πόντου: από το παρελθόν στο παρόν» συνδιοργανώνουν ο «Φάρος Ποντίων» Θεσσαλονίκης, το Εργαστήριο Κοινωνικών Επιστημών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Εργαστήριο Λαογραφίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης για τα 50 χρόνια του Συλλόγου, από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2019, στο αμφιθέατρο του Βυζαντινού Μουσείου Θεσσαλονίκης «Στέφανος Δραγούμης».

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν έγκριτοι επιστήμονες από Ελλάδα, Γαλλία, Αυστρία, Γεωργία και Τουρκία. Παράλληλες εκθέσεις φωτογραφίας και σκίτσου (σχετικές με την ποντιακή λαογραφία) στο φουαγέ, με συμμετοχές από την Τραπεζούντα. Σε όσους παρευρεθούν Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής υπογεγραμμένες από τους εκπροσώπους των δύο Πανεπιστημίων.

Είσοδος ελεύθερη.

Φάρος Ποντίων Θεσσαλονίκης
Ελεύθερη
Βυζαντινό Μουσείο Θεσσαλονίκης
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.