ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Εκδήλωση με τίτλο «50 Χρόνια από την Τουρκική Εισβολή και Παράνομη Κατοχή στην Κύπρο: Σκέψεις και Προοπτικές» διοργανώνει η Ε.Πο.Ν.Α.
Εκδήλωση με τίτλο «50 Χρόνια από την Τουρκική Εισβολή και Παράνομη Κατοχή στην Κύπρο: Σκέψεις και Προοπτικές» διοργανώνει η Ε.Πο.Ν.Α.
07 Ιούλ
0
Σχόλια

Εκδήλωση με τίτλο «50 Χρόνια από την Τουρκική Εισβολή και Παράνομη Κατοχή στην Κύπρο: Σκέψεις και Προοπτικές» διοργανώνει η Ε.Πο.Ν.Α.

Aφιερωματική εκδήλωση με τίτλο «50 Χρόνια από την Τουρκική Εισβολή και Παράνομη Κατοχή στην Κύπρο: Σκέψεις και Προοπτικές» διοργανώνει η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής, την Κυριακή 07 Ιουλίου 2024, στις 18:30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Σταθμού Μετρό Πλατείας Συντάγματος.

Η εν λόγω εκδήλωση εντάσσεται στις Εκδηλώσεις – Έκθεση για τη Μαύρη Επέτειο των 50 χρόνων από την Τουρκική Εισβολή και Παράνομη Κατοχή στην Κύπρο, την οποία διοργανώνει η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Κ.Ο.Ε.), η Νεολαία Ο.Κ.Ο.Ε. και το Ίδρυμα «ΔΕΝ ΛΗΣΜΩΝΩ – Γεωργίου Α. Καραμάνου», από 01 έως 07 Ιουλίου 2024 και ώρες 9:00 π.μ. – 9:00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σταθμού Μετρό Πλατείας Συντάγματος.

Η Είσοδος είναι ελεύθερη.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής
07.07.2024 |18:30
Ελεύθερη
Αίθουσα Εκδηλώσεων Σταθμού μετρό Πλατείας Συντάγματος
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.