ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | 5η Διαδικτυακή Εισήγηση από τους «Αργονάυτες» Κιλκίς
5η Διαδικτυακή Εισήγηση από τους «Αργονάυτες» Κιλκίς
28 Φεβ
0
Σχόλια

5η Διαδικτυακή Εισήγηση από τους «Αργονάυτες» Κιλκίς

Την Πέμπτη Διαδικτυακή Εισήγηση με τίτλο «ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ: Ιστορία-Λαογραφία-Παράδοση-Τέχνη-Πολιτισμός», παρουσιάζει η Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες», την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021, στις 18:00, μέσα από την πλατφόρμα ΖΟΟΜ.

Ο τίτλος της εισήγησης είναι «Η ποντιακή διάλεκτος και η διδασκαλία της στον 21ο αιώνα: Προκλήσεις και προοπτικές» και εισηγήτρια θα είναι η Φιλόλογος, εκπαιδεύτρια ποντιακής διαλέκτου, M.ed. Διδακτική της Γλώσσας και της Αρχοντούλα Κωνσταντινίδου.

Η εισήγηση θα πραγματοποιηθεί ζωντανά μέσω της πλατφόρμας zoom, όπου μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση. Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη για την πρόσβασή σας στο zoom meeting. Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο https://forms.gle/w2QTmJQV3hYWcojJ9, όπου μπορείτε να πληκτρολογήσετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, όνομα στο zoom και e-mail), προκειμένου να σας αποδοθούν οι απαραίτητοι κωδικοί παρακολούθησης για να συμμετέχετε στην τηλε-εισήγηση.

Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»
28.02.2021 |18:00
Πλατφόρμα ΖΟΟΜ
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.