ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «39α Γυναικοκάστρεια 2019»
«39α Γυναικοκάστρεια 2019»
04 Αυγ
0
Σχόλια

«39α Γυναικοκάστρεια 2019»

Ο Φυσιολατρικός Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιού Γυναικόκαστρου Κιλκίς, διοργανώνει τα «39α Γυναικοκάστρεια 2019» στις 2-3 και 4 Αυγούστου 2019.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα την Παρασκευή 2 Αυγούστου θα πλαισιώνουν οι: Γιώργος Ιωαννίδης και Γαβρήλος Σιδηρόπουλος στο τραγούδι, Χάρης Αθανασιάδης και Παντελής Κυρκανίδης στην λύρα, Μπάμπης Κεμανετζίδης στην λύρα και το κλαρίνο, Δημήτρης Θωίδης στα πλήκτρα, Μπάμπης Κιτσουνίδης στο νταούλι και Γιώργος Πετρίδης στα ντραμς.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα το Σάββατο 3 Αυγούστου θα πλαισιώνουν οι: Ηρακλής Αμοιρίδης στο τραγούδι, Γρηγόρης Αμοιρίδης, Δημήτρης Δαμιανίδης και Σάκης Πογέλης στην λύρα, Μιχάλης Σιώπης στο κλαρίνο, Δημήτρης Οταπασίδης στο νταούλι, Κώστας Σαχινίδης στα πλήκτρα, Παναγιώτης Σαχινίδης στα ντραμς.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα την Κυριακή 4 Αυγούστου θα πλαισιώνουν οι: Ματθαίος Τσαχουρίδης στην λύρα και το τραγούδι, Λάζαρος Κεφαλίδης στο τραγούδι, Άλκης Κεφαλίδης στην λύρα, Ντένης Ασλιχανίδης στο κλαρίνο, Κώστας Σαχινίδης στα πλήκτρα, Φίλλιπος Ασχλιχανίδης στα ντραμς.

Φυσιολατρικός Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιού Γυναικόκαστρου Κιλκίς
04.08.2019 |21:00
Ελεύθερη
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.