ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | 2η Διαδικτυακή Εισήγηση από τους «Αργονάυτες» Κιλκίς
2η Διαδικτυακή Εισήγηση από τους «Αργονάυτες» Κιλκίς
16 Ιαν
0
Σχόλια

2η Διαδικτυακή Εισήγηση από τους «Αργονάυτες» Κιλκίς

Την δεύτερη Διαδικτυακή Εισήγηση —και πρώτη για το 2021— με τίτλο «ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ: Ιστορία-Λαογραφία-Παράδοση-Τέχνη-Πολιτισμός», παρουσιάζει η Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες», το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021, στις 19:00, μέσα από την πλατφόρμα ΖΟΟΜ.

Ο τίτλος της εισήγησης είναι «Οι πρώτες ύλες στην ποντιακή διατροφή και η ανάδειξή τους στην σύγχρονη ελληνική κουζίνα» και εισηγητές θα είναι οι: Ιδιοκτήτης οικοτεχνίας ποντιακών προϊόντων «ΡΑΓΙΑΝ» Θεόφιλος Γεωργιάδης, Chef με ειδίκευση στην εκσυγχρονισμένη ποντιακή κουζίνα Αφροδίτη Γεωργιάδου.

Η εισήγηση θα πραγματοποιηθεί ζωντανά μέσω της πλατφόρμας zoom, όπου μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση. Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη για την πρόσβασή σας στο zoom meeting. Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο https://forms.gle/ASkpVpcFpxwCk7rf6, όπου μπορείτε να πληκτρολογήσετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, όνομα στο zoom και e-mail), προκειμένου να σας αποδοθούν οι απαραίτητοι κωδικοί παρακολούθησης για να συμμετέχετε στην τηλε-εισήγηση.

Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»
16.01.2021 |19:00
Πλατφόρμα ΖΟΟΜ
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.