ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | 27η αιμοδοσία συνδιοργανώνει η ΕΠΟΝΑ στο πλαίσιο των δράσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων 
27η αιμοδοσία συνδιοργανώνει η ΕΠΟΝΑ στο πλαίσιο των δράσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων 
28 Μάι
0
Σχόλια

27η αιμοδοσία συνδιοργανώνει η ΕΠΟΝΑ στο πλαίσιο των δράσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων 

Την 27η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνουν στο Λαύριο, η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής (Ε.Πο.Ν.Α.) με τον Δήμο Λαυρεωτική και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων «Ο Μιθριδάτης», τον Σύλλογο Ηπειρωτών «Ο Πύρρος», την Ένωση Θηραίων «Αγία Ειρήνη», τον Σύλλογο Κρητών «Η Μεγαλόνησος», τον Σύλλογο Μακεδόνων «Ο Μέγας Αλέξανδρος», τον Σύλλογο Μικρασιατών – Κωνσταντινοπολιτών, τον Πανθεσσαλικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Πελοποννησίων «Ο Κολοκοτρώνης».

Η εν λόγω δράση τελεί υπό την αιγίδα της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Σ.Ε.Ν.) και εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων της για τη 19η Μαΐου με το σύνθημα «Δίνω αίμα…για το αίμα που χάθηκε».

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, και ώρες 09:30 έως 14:30, στο Επισκοπείο Λαυρίου (Πλατεία Ηρώων και Κακαβά).

Όσοι αδυνατούν να παρευρεθούν μπορούν πάντοτε να αιμοδοτήσουν, όποτε ο χρόνος το επιτρέψει, απευθυνόμενοι στο Γενικό Αντικαρκινικό – Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας».

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Γιώργος Βαρυθυμιάδης: 694 800 1630
Ιωάννης Ραπτόπουλος: 697 698 6848

Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής (Ε.Πο.Ν.Α.) με τον Δήμο Λαυρεωτική και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων «Ο Μιθριδάτης», τον Σύλλογο Ηπειρωτών «Ο Πύρρος», την Ένωση Θηραίων «Αγία Ειρήνη», τον Σύλλογο Κρητών «Η Μεγαλόνησος», τον Σύλλογο Μακεδόνων «Ο Μέγας Αλέξανδρος», τον Σύλλογο Μικρασιατών - Κωνσταντινοπολιτών, τον Πανθεσσαλικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Πελοποννησίων «Ο Κολοκοτρώνης»
28.05.2023 |9:30
Επισκοπείο Λαυρίου (Πλατεία Ηρώων και Κακαβά)
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.