ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | 25ος «Ακριτικός Κύκλος» (2η ημέρα) — Χορηγός επικοινωνίας είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr
25ος «Ακριτικός Κύκλος» (2η ημέρα) — Χορηγός επικοινωνίας είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr
01 Ιούλ
0
Σχόλια

25ος «Ακριτικός Κύκλος» (2η ημέρα) — Χορηγός επικοινωνίας είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr

Η μεγαλύτερη σε διάρκεια ετήσια εκδήλωση ποντιακού συλλόγου εδώ και 25 χρόνια —εκτός από το 2020 που λόγω πανδημίας αναβλήθηκε— επιστρέφει!!!

Ο «25ος Ακριτικός Κύκλος» από το Σύλλογο Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» θα διαρκέσει φέτος από την Πέμπτη 30 Ιουνίου μέχρι και τη Δευτέρα 04 Ιουλίου 2022, στις 21:00, στο γήπεδο ποδοσφαίρου Σταυρούπολης «Παύλος Μελάς».

Την Παρασκευή 01 Ιουλίου 2022, στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα είναι οι: Δημήτρης Καρασαββίδης και Γιάννης Γκόσιος στο τραγούδι, Γιώργος Πουλατζακλής στον κεμανέ και το τραγούδι, Δημήτρης Ξενιτόπουλος και Αβραάμ Γκόσιος στη λύρα, Στέφανος Πεγκλίδης στο νταούλι και Γιώργος Καραϊωάννου στα πλήκτρα.

Κατά τη διάρκεια της πενθήμερης εκδήλωσης θα παίξουν λύρα παιδιά των «Ακριτών του Πόντου», θα παίξουν ποντιακά τραγούδια τα μέλη του Μουσικού Εργαστηρίου του συλλόγου υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Πουλαντσακλή, θα παρουσιάσουν ποντιακούς χορούς τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου, ενώ θα ανέβει στη σκηνή και η χορωδία των «Ακριτών του Πόντου».

Επίσης, όσοι επισκεφθούν τον 25ο Ακριτικό Κύκλο θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε εκθέσεις βιβλίων, να θαυμάσουν έργα ζωγραφικής και είδη λαϊκής παραδοσιακής ποντιακής τέχνης και βέβαια να απολαύσουν τα πιο γνωστά εδέσματα της ποντιακής κουζίνας, όπως ωτία και πιροσκί.

Γενική είσοδος: 2 €

Χορηγός επικοινωνίας είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr

Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου»
01.07.2022 |21:00
2 €
Γήπεδο ποδοσφαίρου Σταυρούπολης «Παύλος Μελάς»
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.