ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | 1η Διαδικτυακή Εισήγηση από τους «Αργονάυτες» Κιλκίς
1η Διαδικτυακή Εισήγηση από τους «Αργονάυτες» Κιλκίς
30 Δεκ
0
Σχόλια

1η Διαδικτυακή Εισήγηση από τους «Αργονάυτες» Κιλκίς

Την πρώτη Διαδικτυακή Εισήγηση παρουσιάζει η Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες», την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020, στις 19:00, μέσα από την πλατφόρμα ΖΟΟΜ.

Ο τίτλος της εισήγησης είναι «Άρ’ οφέτος τα Κάλαντα ‘κί θ’ εφτάμ Μωμοέρια» και ο εισηγητής είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος του Ελληνικού Σωματείου Διάσωσης & Διάδοσης της Πολιτιστικής μας κληρονομιάς «Οι Μωμόγεροι», Κωνσταντίνος Αλεξανδρίδης,

Περιεχόμενο εισήγησης:

    • Θεατρική προσέγγιση του λαϊκού δρωμένου των Μωμόγερων
    • Επιπτώσεις μετά την εγγραφή του εθίμου στον Αντιπροσωπευτικό Κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας της UNESCO
    • Παραλλαγές του δρωμένου
    • Άλλα παραλειπόμενα

Η εισήγηση θα πραγματοποιηθεί ζωντανά μέσω της πλατφόρμας zoom, όπου μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση. Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη για την πρόσβασή σας στο zoom meeting. Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο https://forms.gle/mADpspgR8na2qfaB9, όπου μπορείτε να πληκτρολογήσετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, όνομα στο zoom και e-mail), προκειμένου να σας αποδοθούν οι απαραίτητοι κωδικοί παρακολούθησης για να συμμετέχετε στην τηλε-εισήγηση.

Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»
30.12.2020 |19:00
Ελεύθερη
Πλατφόρμα ΖΟΟΜ
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.