ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «10ες Ποντιακές Μνήμες» από την Ένωση Ποντίων Πολίχνης
«10ες Ποντιακές Μνήμες» από την Ένωση Ποντίων Πολίχνης
31 Αυγ
0
Σχόλια

«10ες Ποντιακές Μνήμες» από την Ένωση Ποντίων Πολίχνης

Η Ένωση Ποντίων Πολίχνης διοργανώνουν τις «10ες Ποντιακές Μνήμες» από τις 28 μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2019, στις 21:00.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα την Τετάρτη 28 Αυγούστου θα πλαισιώνουν οι: Ματθαίος Τσαχουρίδης στην λύρα και το τραγούδι, Σάκης Σωτηριάδης στα πλήκτρα και Γιώργος Κορτσινίδης στα τύμπανα.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα την Πέμπτη 29 Αυγούστου θα πλαισιώνουν οι: Στάθης Νικολαίδης και Αντώνης Πιλαλίδης στο τραγούδι, Γιώργος Ατματζίδης και Παντελής Κυρκενίδης στην λύρα και Κώστας Ζώης στο νταούλι.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα την Παρασκευή 30 Αυγούστου θα πλαισιώνουν οι: Δημήτρης Καρασαββίδης και Γαβρίλος Σιδηρόπουλος στο τραγούδι, Φάνης Κουρουκλίδης στην λύρα, Γιώργος Ιακωβίδης στο κλαρίνο και Κλεάνθης Σιαμλίδης στο νταούλι.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα το Σάββατο 31 Αυγούστου θα πλαισιώνουν οι: Μπάμπης Ιωακειμίδης και Τάσος Παρχαρίδης στο τραγούδι, Γιάννης Τσανασίδης στην λύρα, Βασίλης Φωλίνας στο αγγείο και Γιάννης Πολυχρονίδης στο νταούλι.

Ένωση Ποντίων Πολίχνης
31.08.2019 |21:00
2€
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.