ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Την 29η Αιμοδοσία διοργανώνει η Ε.Πο.Ν.Α.:
Την 29η Αιμοδοσία διοργανώνει η Ε.Πο.Ν.Α.:
26 Μάι
0
Σχόλια

Την 29η Αιμοδοσία διοργανώνει η Ε.Πο.Ν.Α.:

Την 29η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει στο Λαύριο η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής (Ε.Πο.Ν.Α.) με τον Δήμο Λαυρεωτικής και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων «Ο Μιθριδάτης», τον Σύλλογο Ηπειρωτών «Ο Πύρρος», την Ένωση Θηραίων «Αγία Ειρήνη», τον Σύλλογο Κρητών «Η Μεγαλόνησος», τον Σύλλογο Μακεδόνων «Ο Μέγας Αλέξανδρος», τον Σύλλογο Μικρασιατών – Κωνσταντινοπολιτών, τον Πανθεσσαλικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Πελοποννησίων «Ο Κολοκοτρώνης» την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 από τις 9:30 έως τις 13:30, στο Σύλλογο Ποντίων Λαυρίου «Ο Μιθριδάτης» (Διαμαντοπούλου και Κων/νου Ρούσου, έναντι Κέντρου Υγείας Λαυρίου).

Η εν λόγω δράση τελεί υπό την αιγίδα της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Σ.Ε.Ν.) και εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεών της για τη 19η Μαΐου με το σύνθημα «Δίνω αίμα…για το αίμα που χάθηκε», ομοίως με πέρυσι.

Όσοι αδυνατούν να παρευρεθούν μπορούν πάντοτε να αιμοδοτήσουν, όποτε ο χρόνος το επιτρέψει, απευθυνόμενοι στο Γενικό Αντικαρκινικό – Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας».

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Γεώργιος Βαρυθυμιάδης: 694 800 1630

Ελίνα Μυστακίδου: 697 156 2283

«Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή… γιατί είναι στο αίμα μας».

Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής
26.05.2024 |09:30
Σύλλογος Ποντίων Λαυρίου «Ο Μιθριδάτης» (Διαμαντοπούλου και Κων/νου Ρούσου, έναντι Κέντρου Υγείας Λαυρίου)
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.