ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Την θεατρική παράσταση «Εξαρτάται» θα παρακολουθήσει η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού
Την θεατρική παράσταση «Εξαρτάται» θα παρακολουθήσει η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού
18 Ιαν
0
Σχόλια

Την θεατρική παράσταση «Εξαρτάται» θα παρακολουθήσει η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού

H Ένωση Ποντίων Νίκαιας Κορυδαλλού προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση «Εξαρτάται» της Μαρίας Μαυρικακή σε σκηνοθεσία Αντώνη Αντωνίου. Μεταξύ των καταξιωμένων ηθοποιών που συμμετέχουν είναι και ο Τάκης Βαμβακίδης.

Η παράσταση στην οποία θα παραβρεθεί η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού είναι την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024 στην Θεατρικη σκηνή Αντωνιου (Νάξου 84, Πλατεία Κολιάτσου) στις 21:00.

Το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10€ και περιλαμβάνει την μεταφορά με πούλμαν, το οποίο θα αναχωρήσει 19:45 έξω από το κτήριο της Ένωσης (Πέτρου Ράλλη και Κιλικίας) και θα επιστρέψει μετά το τέλος της παράσταση στο ίδιο σημείο. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 697 378 8829 Ελενη Μακρη-Συμεωνιδου.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Εξαρτάται. Μία ιστορία ζωής δίπλα στην εξάρτηση από τις ουσίες. Τέσσερα πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του Άκη που από μικρός υπέκυψε σε εθισμούς και εξαρτήσεις, του μιλούν ξετυλίγοντας το νοιάξιμό τους. Η αδερφή του, ο επιστήθιος φίλος του, η σύντροφός του και ο φίλος του από τον στρατό, ο καθένας με τον δικό του τρόπο προσπαθεί να τον συνεφέρει, να τον βοηθήσει, να τον σώσει. «Γιατί βρε Άκη; Δεν ήμασταν παιδιά εγκαταλελειμμένα, κακοποιημένα.. Δεν είχαμε κανένα από όσα θεωρούνται στερεότυπα στο οικογενειακό περιβάλλον των εξαρτημένων. Συνηθισμένοι άνθρωποι οι γονείς μας» του λέει η Ρία, η αδερφή του που βιώνει την συνεξάρτηση. «Όλα γύρναγαν γύρω από σένα και όσο σου δίναμε, τόσο ζητούσες». Οι ζωές όλων στον περίγυρο του χρήστη επηρεάζονται. Η αγάπη επιμένει, τα όρια ατονούν, η ελπίδα και η απόγνωση εναλλάσσονται όσο η εξάρτηση συνεχίζεται. Ποια μπορεί να είναι η κατάληξη;

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Αντώνης Αντωνίου
Σκηνικά – Κοστούμια: Νίκος Κασαπάκης
Φωτισμοί: Μαριέττα Παυλάκη
Μουσική – Μουσική Επιμέλεια: Πιέρρος Παπαδάκος
Παίζουν οι ηθοποιοί: Αντώνης Αντωνίου, Νατάσα Ασίκη, Τάκης Βαμβακίδης, Ειρήνη Κονίδου

Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού
Εισιτήριο: 10€
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.