ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στο 1ο Παραδοσιακό Αποκριάτικο Αντάμωμα των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Φυλής συμμετέχει η «Τραπεζούντα» Φυλής
Στο 1ο Παραδοσιακό Αποκριάτικο Αντάμωμα των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Φυλής συμμετέχει η «Τραπεζούντα» Φυλής
10 Μαρ
0
Σχόλια

Στο 1ο Παραδοσιακό Αποκριάτικο Αντάμωμα των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Φυλής συμμετέχει η «Τραπεζούντα» Φυλής

Φέτος για πρώτη φορά 7 Εθνικοτοπικοί Σύλλογοι του Δήμου Φυλής διοργανώνουν το 1ο Παραδοσιακό Αποκριάτικο Αντάμωμα των Πολιτιστικών Συλλόγων, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στις 18:30, στη Στέγη Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων.

Οι Σύλλογοι που συνδιοργανώνουν τη συγκεκριμένη εκδήλωση είναι οι: Σύλλογος Ηπειωτών Άνω Λιοσίων, Σύλλογος Αρβανίτικου Πολιτισμού «Η Γρίζα», Σύλλογος Αρκάδων Φυλής, Σύλλογος Επτανησίων και Φίλων Δήμου Φυλής, Σύλλογος Κρητών Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου «Η Μεγαλόνησος», Σύλλογος Μακεδόνων και Θρακών Φυλής, Καλλιτεχνικός Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Φυλής «Η Τραπεζουντα».

Εκτός από γλέντι, η εκδήλωση περιλαμβάνει αποκριάτικα έθιμα, καθώς και παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με το άναμμα της φωτιάς (τζαμάλα) και τον Μάγο και Ταχυδακτυλουργό Dio για τους μικρούς και μεγάλους που θα παρευρεθούν και συνεχίζει με αποκριάτικα δρώμενα και χορούς.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφέρονται δωρεάν φασολάδα και κρασί.

7 Εθνικοτοπικοί Σύλλογοι του Δήμου Φυλής
10.03.2024 |18:30
Είσοδος ελεύθερη
Στέγη Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.