ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο Σ.Π.οΣ Νομού Θεσσαλονίκης και η Επιτροπή Θεάτρου διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Η ύπαρξη και η αναγκαιότητα του ποντιακού θεάτρου στο σήμερα»
Ο Σ.Π.οΣ Νομού Θεσσαλονίκης και η Επιτροπή Θεάτρου διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Η ύπαρξη και η αναγκαιότητα του ποντιακού θεάτρου στο σήμερα»
02 Μαρ
0
Σχόλια

Ο Σ.Π.οΣ Νομού Θεσσαλονίκης και η Επιτροπή Θεάτρου διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Η ύπαρξη και η αναγκαιότητα του ποντιακού θεάτρου στο σήμερα»

Το Περιφερειακό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης και η Επιτροπή Θεάτρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος προσκαλούν στην εκδήλωση: «Η ύπαρξη και η αναγκαιότητα του ποντιακού θεάτρου σήμερα», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 02 Μαρτίου στις 18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων «Καραπάντσειο» (Μεγ. Αλεξάνδρου 24, Αμπελόκηποι).

Θα αναπτυχθούν τα θέματα:

• Διοργάνωση μιας θεατρικής παράστασης
• Δημιουργία θεατρικού σχήματος
• Θεατρικά κείμενα ποντιακής διαλέκτου
• Διαχείριση δυνατοτήτων των κειμένων

Εισηγητές:
– Φίλιππος Τσαουσέλης (ηθοποιός – σκηνοθέτης- απόφοιτος Δραματικής Σχολής)
– Δημοσθένης Τριανταφυλλίδης (συγγραφέας)
– Ιωάννης Γεωργιάδης (ηθοποιός – σκηνοθέτης)
– Αθανάσιος Λαβασάς (συντονιστής της Επιτροπής Θεάτρου)

Θα παρουσιαστεί ακόμη, ένα μικρής διάρκειας, δίπρακτο έργο – προσφορά της Θεατρικής Ομάδας της Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την στήριξη του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Σ.Π.οΣ Νομού Θεσσαλονίκης και Επιτροπή Θεάτρου
02.03.2024 |18:30
Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων «Καραπάντσειο» (Μεγ. Αλεξάνδρου 24, Αμπελόκηποι)
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.