ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ξεκίνα σήμερα το 20ο Αντάμωμα των Απανταχού Σφενδαμιωτών
Ξεκίνα σήμερα το 20ο Αντάμωμα των Απανταχού Σφενδαμιωτών
17 Μάι
0
Σχόλια

Ξεκίνα σήμερα το 20ο Αντάμωμα των Απανταχού Σφενδαμιωτών

Ο Λαογραφικός Σύλλογος Διάδοσης της Ποντιακής Παράδοσης «Ο ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ» προσκαλεί τους φίλους και τα μέλη του σε ένα διήμερο με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιεί το «20ο Αντάμωμα των Απανταχού Σφενδαμιωτών» την Παρασκευή 04 και το Σάββατο 05 Αυγούστου 2023, στις 21:30, στο γήπεδο Σφενδάμης.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα την Παρασκευή 04 Αυγούστου θα είναι οι:

Παρχαρίδης Αλέξης και Σοφιανίδης Γεώργιος στο τραγούδι, Ραφαηλίδης Ελευθέριος στη λύρα- τραγούδι, Ραφαηλίδης Χαράλαμπος στο νταούλι, Γκότσιος Νικόλαος στο κλαρίνο, Παπαδόπουλος Παναγιώτης στο αγγείο, Αντωνιάδης Κωνσταντίνος στο αρμόνιο Μιχαηλίδης Αριστείδης στη λύρα, Παπαϊωάννου Νικόλαος στο νταούλι, Ραφαηλίδης Ελευθέριος στη λύρα-τραγούδι και ο Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος στο τραγούδι.

Το Σάββατο 05 Αυγούστου στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα είναι οι:

Αετόπουλος Γεώργιος, Εφραιμίδης Πόλης και Τοπαλίδης Βασίλης στο τραγούδι, Ραφαηλίδης Ελευθέριος στη λύρα- τραγούδι, Ραφαηλίδης Χαράλαμπος στο νταούλι, Γκότσιος Νικόλαος στο κλαρίνο, Αντωνιάδης Κωνσταντίνος στο αρμόνιο Μιχαηλίδης Αριστείδης στη λύρα, Παπαϊωάννου Νικόλαος στο νταούλι, Ραφαηλίδης Ελευθέριος στη λύρα-τραγούδι και ο Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος στο τραγούδι.

 

Τιμή εισόδου 3,00 ευρώ με 1 λαχνό

Λαογραφικός Σύλλογος Διάδοσης της Ποντιακής Παράδοσης «Ο ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ»
17.05.2024 |21:30
3,00 ευρώ με 1 λαχνό
Γήπεδο Σφενδάμης
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.