ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κοπή πίτας, βραβεύσεις και δρώμενο από το «Εργαστήρι του Πόντου» από την Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού
Κοπή πίτας, βραβεύσεις και δρώμενο από το «Εργαστήρι του Πόντου» από την Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού
21 Ιαν
0
Σχόλια

Κοπή πίτας, βραβεύσεις και δρώμενο από το «Εργαστήρι του Πόντου» από την Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού

Ή Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού, καλεί τους φίλους και τα μέλη της
στην καθιερωμένη κοπή της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 στις 18:00 στην αίθουσα «Γεώργιος Σακκάς» της Ένωσης μας (Κιλικίας 51, Νίκαια).

Στην εκδήλωση θα ακουστούν τα ποντιακά κάλαντα Πρωτοχρονιάς και Χριστουγέννων, θα γίνουν οι καθιερωμένοι χαιρετισμοί, θα γίνει η κοπή της βασιλόπιτας και θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις επιτυχόντων εισακτέων στα ανώτατα ή ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Επίσης, για πρώτη φορά (μετά από 1,5 χρόνο λειτουργίας) τα παιδιά που συμμετέχουν στο Τμήμα Παιδικής Δημιουργικής Απασχόλησης «Εργαστήρι του Πόντου» θα παρουσιάσουν ένα μικρό δρώμενο που έχουν ετοιμάσει μαζί με τις δασκάλες και υπεύθυνες τους, Χρυσούλα Ξαντινίδου και Ελένη Αναγνώστου.

*Σχετικά με την βράβευση των παιδιών που εισήχθησαν στις ανώτατες ή ανώτερες σχολές θα πρέπει να ενημερωθεί σχετικά η γραμματεία της Ένωσης μέχρι το Σάββατο 20 Ιανουαρίου.

Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού
21.01.2024 |18:00
Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.