ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η θεατρική ομάδα του «Αγίου Θεόδωρου Γαβρά» παρουσιάζει την παράσταση «Οι κυρίες της αυλής»
Η θεατρική ομάδα του «Αγίου Θεόδωρου Γαβρά» παρουσιάζει την παράσταση «Οι κυρίες της αυλής»
24 Απρ
0
Σχόλια

Η θεατρική ομάδα του «Αγίου Θεόδωρου Γαβρά» παρουσιάζει την παράσταση «Οι κυρίες της αυλής»

Η νεοσύστατη θεατρική ομάδα «ΜΕΘΕΞΙΣ» του Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς» ανεβάζει την 2η παραγωγή της. «Οι κυρίες της αυλής» θα υποδεχτούν το θεατρόφιλο κοινό αμέσως μετά το Πάσχα!

Το κείμενο, σε μετάφραση Δημήτρη Γιαννουκάκη, είναι βασισμένο στο διάσημο θεατρικό έργο «Το 6ο πάτωμα» (Sixeme etage) του Ελβετού συγγραφέα, Alfred Gehri.

Στην «αυλή» το χιούμορ και το δράμα περιπλέκονται έντεχνα γύρω απο τις ζωές πολλών ανθρώπων. Η καθημερινότητα των ενοίκων ξεδιπλώνεται μέσα από τους έρωτες, τα πάθη, τις συγκρούσεις αλλά και τα όνειρα που κάνει ο καθένας για την ζωή του. Στην πορεία του έργου συνειδητοποιούμε ότι πέρα απ’ τα όνειρα, υπάρχει αγάπη, συντροφικότητα, αλληλεγγύη, η αίσθηση ότι παραμένουμε ενωμένοι απέναντι σε κάθε δυσκολία. Και μόνο μέσα απ αυτή την αίσθηση μπορούμε να βγούμε αληθινοί νικητές στο παιχνίδι της ζωής!

Την σκηνοθεσία και την επιμέλεια της παραγωγής υπογράφει η Δέσποινα Οτουντζίδου, που παρέα με ένα 30μελή θίασο υπόσχονται να κατακτήσουν το θεατρόφιλο κοινό της πόλης.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας (Νομαρχία) από την Δευτέρα 24 ως και την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 με ώρα έναρξης 21:00 και γενική είσοδο 7€.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η παραγωγή γίνεται με την υποστήριξη των Π.Ε. Πέλλας, Δήμου Έδεσσας, ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε., καθώς και την πολύτιμη αρωγή του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και περιχώρων.

*Απόδοση κειμένου στη Δημοτική

Συλλόγος Ποντίων Έδεσσας «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς»
24.04.2023 |21:00
7,00 ευρώ
αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.