ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων από τα ποντιακά σωματεία της Αλμωπίας
Εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων από τα ποντιακά σωματεία της Αλμωπίας
28 Μαρ
0
Σχόλια

Εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων από τα ποντιακά σωματεία της Αλμωπίας

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας γνωστοποιεί στους φίλους και τα μέλη της τις επικείμενες εκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Αναλυτικά οι μέρες των εκδηλώσεων:

ΤΡΙΤΗ 16 ΜΑΪΟΥ 2023 ΩΡΑ:20:00 ΞΕΝΙΤΙΔΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Τα ποντιακά σωματεία της Αλμωπίας παρουσιάζουν το ντοκιμαντέρ του Νίκου Ασλανίδη ¨Η ΜΠΑΝΤΑ¨ (Βασισμένο στην αληθινή ιστορία του μοναδικού επιζήσαντα από την φιλαρμονική ορχήστρα της Κερασούντας), Είσοδος ελεύθερη.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2023 ΩΡΑ:09:00-12:30 HOTEL “LIDRA”
Ο Σ.Ε.Α ¨Προσφορά ζωής¨, ο Φ.Ο.Αριδάιας και οι Ποντιακοί Σύλλογοι της Αλμωπίας προσκαλούν σε εθελοντική αιμοδοσία για την ημέρα μνήμης των θυμάτων γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΜΑΪΟΥ 2023 ΩΡΑ: 19:00 MΝΗΜΕΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.
Η Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας προσκαλεί στο μνημείο Ποντιακού Ελληνισμού στην πόλη της Αριδαία, όπου θα τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη των 353.000 θυμάτων της Γενοκτονίας.
ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ…

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΜΑΪΟΥ 2023 ΩΡΑ: 19:00 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Στο πλαίσιο της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου οι Εκδόσεις Πηγή, η βιβλιοθήκη «Λάζαρος Επιγαρίδης» της Εύξεινου Λέσχης Αλμωπίας, το βιβλιοπωλείο «Συμβολή», και ο συγγραφέας Ευστράτιος Βιληγέννης, προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου του ιστορικού μυθιστορήματος, με τίτλο «Τελευταίο γράμμα απ’ τον Πόντο»

Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας
Ελεύθερη
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.