ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Διαδικτυακή εκδήλωση από την ΠΟΕ
Διαδικτυακή εκδήλωση από την ΠΟΕ
19 Μάι
0
Σχόλια

Διαδικτυακή εκδήλωση από την ΠΟΕ

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, στο πλαίσιο προσαρμογής των επετειακών εκδηλώσεων μνήμης στις συνθήκες, που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού, πραγματοποιεί διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Βήματα Αναγνώρισης», την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021, στις 20:00, μέσω της σελίδας της με την υποστήριξη του Livemedia.

Ομιλητές της εκδήλωσης είναι οι:

  • Άγγελος Συρίγος, Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, Αν. καθηγητής Διεθνούς δικαίου και εξωτερικής πολιτικής
  • Λεωνίδας Ραπτάκης, Γερουσιαστής Rhode Island (Η.Π.Α.), Πρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ)
  • Σάββας Αναστασιάδης, Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ειδικής μόνιμης Επιτροπής της Βουλής για θέματα του Ελληνισμού της Διασποράς
  • Νίκος Μιχαηλίδης, Επ. καθηγητής Ανθρωπολογίας και Μεσογειακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Μιζούρι-Σεν Λούις.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα αναπτυχθούν θέματα, που αφορούν στην στρατηγική της διεθνούς αναγνώρισης της Γενοκτονίας, στο ρόλο των λόμπι του εξωτερικού, στη θέση που πρέπει να λάβει το θέμα της Γενοκτονίας στο πλαίσιο ανάπτυξης της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας και στην πρόσφατη επίσημη αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τον πρόεδρο των Η.Π.Α.

Την συζήτηση διευθύνει ο Αθανάσιος Χούπης, Δημοσιογράφος ΕΡΤ / Παγκόσμιο Ραδιόφωνο «Η Φωνή της Ελλάδας» («The Voice of Greece»).

Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος
19.05.2021 |20:00
Facebook, Youtube
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.