ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αφιέρωμα στη Γυναίκα του Πόντου από τους «Αργοναύτες» Κιλκίς
Αφιέρωμα στη Γυναίκα του Πόντου από τους «Αργοναύτες» Κιλκίς
21 Μαρ
0
Σχόλια

Αφιέρωμα στη Γυναίκα του Πόντου από τους «Αργοναύτες» Κιλκίς

Διαδικτυακή εκδήλωση με αφιέρωμα στη Γυναίκα του Πόντου και τίτλο «Η Γυναίκα, το κειμήλιο, η μνήμη» διοργανώνει η Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες», την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022, στις 18:30, μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

«Στο πλαίσιο των εργασιών μας για το επετειακό έτος μνήμης για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή, έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε στην στέγη μας δυο γενεών Πόντιες Κιλκισίωτισσες γυναίκες. Οι κες Λένα Σαββίδου και Ελένη Ελευθεριάδου μας καλούν να ηθογραφήσουμε παρέα την Πόντια Γυναίκα μέσα από τις μνήμες που, είτε ως βιώματα είτε ως ιστορίες, μας μεγάλωσαν. Μέσα από τα κειμήλια: υλικά τε και άυλα, μας προσκαλούν να συμπλεύσουμε μαζί τους στο ιδιαίτερο αυτό αφιέρωμα.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να παρευρεθείτε με τις δικές σας μνήμες από τις μητέρες, τις γιαγιάδες και τις προγιαγιάδες σας: τις πρόσφυγες γυναίκες της ζωής σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στην εκδήλωση, φέρνοντας μαζί σας τα κειμήλια και τις ιστορίες σας, τις οποίες ανυπομονούμε να μοιραστούμε την ημέρα της εκδήλωσης.

Σας περιμένουμε όλους και όλες, με πολλή χαρά!»

Παρακάτω θα βρείτε τους κωδικούς πρόσβασης για την εκδήλωση μέσω Zoom: https://us02web.zoom.us/j/84236602436?pwd=Y2Q5RHhsalF2amJXZThROHkxMzlkQT09
Meeting ID: 842 3660 2436
Passcode: 937369

Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»
21.03.2022 |18:30
ΖΟΟΜ
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.