ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Αργοναύται - Κομνηνοί»: Μήνας Θεάτρου και Ελληνικού Λόγου: Το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Καλλιθέας παρουσιάζει την παράσταση «Έρως και ταξίδι»
«Αργοναύται – Κομνηνοί»: Μήνας Θεάτρου και Ελληνικού Λόγου: Το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Καλλιθέας παρουσιάζει την παράσταση «Έρως και ταξίδι»
24 Απρ
0
Σχόλια

«Αργοναύται – Κομνηνοί»: Μήνας Θεάτρου και Ελληνικού Λόγου: Το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Καλλιθέας παρουσιάζει την παράσταση «Έρως και ταξίδι»

Ο Σύλλογος Ποντίων «Αργοναύται – Κομνηνοί» διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά, στο Μήνα Θεάτρου και Ελληνικού Λόγου.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων περιλαμβάνονται θεατρικές παραστάσεις αλλά και δρώμενα με πρωταγωνιστή το λόγο, καθώς και παρουσιάσεις και προβολές που αναδεικνύουν πτυχές της ιστορίας και του πολιτισμού μας.

Τη Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 στις 20:00 στην κεντρική αίθουσα του Συλλόγου (Άγγελος Δεληγιώργης, Δαβάκη 10, Καλλιθέα) θα παιχτεί η θεατρική παράσταση «Έρως και ταξίδι», από την θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Καλλιθέας.

Μια γλυκόπικρη κωμωδία για το ταξίδι του έρωτα στη ζωή, που για άλλους ανθρώπους έρχεται λίγο νωρίς, για άλλους λίγο αργά και για άλλους….

Θεατρική ανάπτυξη από μονόλογο του Άλαν Μπένετ.
Κείμενο – Σκηνοθεσία – Διδασκαλία: Μάνος Χατζηγεωργίου
Βοηθός Σκηνοθέτη – Επιμέλεια: Πάνος Κακαβάς

Παίζουν: Κατερίνα Μανασσάκη, Νίκος Λιβανός, Κωνσταντίνος Γιαννατσής, Δήμητρα Βεκιαροπούλου, Σοφία Ρουσάκη, Στρατής Χατζηχαραλάμπους, Κώστας Αναστασόπουλος, Ζαχαρούλα Ζιάκρη, Πάνος Κακαβάς, Βαγγέλης Σμυρναίος, Έρη Κιτρινάκη, Σπυριδούλα Πανδρεμένου, Ειρήνη Γεωργίου, Πηνελόπη Πίκουλα, Ιωάννα Πίκουλα, Κώστας Φουστέρης, Μπέτυ Βασιλακοπούλου.

Σύλλογος Ποντίων «Αργοναύται – Κομνηνοί»
24.04.2024 |20:00
Είσοδος ελεύθερη
Σύλλογος Ποντίων «Αργοναύται – Κομνηνοί»
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.