ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έρχεται η παράσταση «Ένεκα ZENECA» στη Νίκαια — Χορηγός Επικοινωνίας είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr
Έρχεται η παράσταση «Ένεκα ZENECA» στη Νίκαια — Χορηγός Επικοινωνίας είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr
09 Οκτ
0
Σχόλια

Έρχεται η παράσταση «Ένεκα ZENECA» στη Νίκαια — Χορηγός Επικοινωνίας είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr

«Ένεκα ZENECA» θα λέμε και θα κλαίμε από τα γέλια…

Ο σεναριογράφος Δημήτρης Πιπερίδης, δεν θα μπορούσε να παραμείνει άπραγος μπροστά στην πρόκληση της εποχής… Και, επιστρέφει μετά την σκληρή καραντίνα που βίωσε ο πολιτισμός, με μια ποντιακή θεατρική παράσταση που θα μας κάνει να γελάμε μετά δακρύων!!!

Το αχτύπητο δίδυμο, Τάκης Βαμβακίδης και Αλέξης Παρχαρίδης μαζί με την Τίσσα Βασιλάκη και τη Χρύσα Συμεωνίδου σε διπλή διανομή στο ρόλο αλλά και GUEST STAR τον Τρύφωνα Σαμαρά, ενώνουν και πάλι το ταλέντο τους και ταξιδεύουν σε πόλεις και χωριά της Ελλάδας…. με πολλές δόσεις χιούμορ #Ένεκα_Zeneca!!!

Η υπόθεση:
Η ήσυχη ζωή, στην έβδομη δεκαετία, του Λάμπου (Τάκης Βαμβακίδης) και της Παρθένας ( Αλέξης Παρχαρίδης) κλονίζεται από “γεροντοερωτική πανδημία”…

Και, ποιος είδε την Παρθένα και δεν φοβήθηκε!!!

Καταφεύγουν λοιπόν εν μέσω πανδημίας και εμβολιασμών, στην τρελή εγγονή τους Παρθενόπη (Τίσσα Βασιλάκη – Χρύσα Συμεωνίδου) στην Αθήνα και τα δρώμενα είναι καταιγιστικά… με πολλές “παρενέργειες” γέλιου!!!

Τα υπόλοιπα επί σκηνής…

Παίζουν: Τάκης Βαμβακίδης (Λάμπος), Αλέξης Παρχαρίδης (γραία Παρθένα), Τίσσα Βασιλάκη-Χρύσα Συμεωνίδου (εγγονή Παρθενόπη), Μιχάλης Τσολάκης (Δημοσκόπος)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Η επιτυχημένη παράσταση «Ένεκα ZENECA» ταξιδεύει στην Αθήνα για ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ παράσταση. Σάββατο 09 Οκτωβρίου 2021, στις 20:00, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου & Προύσσης).

Τιμή εισιτηρίου: 10€ προπώληση, 12€ ταμείο (δωρεάν ΑμεΑ & παιδιά έως 5 ετών). Ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίου: https://www.ticketservices.gr/

Σημεία προπώλησης:

  • Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού (Κιλικίας 51)
  • Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Νίκαιας-Ρέντη (Αχιλλέως 15),
  • Νικόλας: Άρτος & Γεύσεις (Λ. Γρηγορίου Λαμπράκη 32)

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr

Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού
09.10.2021 |20:00
Προπώληση 10€, ταμείο 12€, δωρεάν ΑμεΑ & παιδιά έως 5 ετών
Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.