ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Όλα έτοιμα για το 12ο Παιδικό - Εφηβικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών
Όλα έτοιμα για το 12ο Παιδικό – Εφηβικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών
27 Μάι
0
Σχόλια

Όλα έτοιμα για το 12ο Παιδικό – Εφηβικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών

Το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Κραχτίδης» στην Δράμα, θα διεξαχθεί το 12ο Παιδικό – Εφηβικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Δράμας.

Τα δύσκολα και πρωτόγνωρα χρόνια που διανύσαμε εξαιτίας της πανδημίας, μας στέρησαν την χαρά να γευτούμε τις αξίες και τα ιδανικά που μας προσφέρει η παράδοση. Έφτασε όμως η στιγμή να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, να σμίξουμε πάλι και να χειροκροτήσουμε τους μικρούς μας χορευτές και τις μικρές μας χορεύτριες, οι οποίοι ενώνουν τα χέρια τους και ως μία δυνατή γροθιά μας υπενθυμίζουν πως τίποτα δεν έχει χαθεί, ακόμα και αν όλα γύρω μας είναι γκρίζα.

Αλλά αν υπάρχει θέληση, αγάπη και σεβασμός προς την παράδοση τότε χτίζεται ένα καλύτερο μέλλον, το οποίο ανήκει σε όλους μας.

Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος- Δήμος Δράμας
27.05.2023 |18:00
Ελεύθερη
Κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Κραχτίδης» στην Δράμα
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.