ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Την ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωσή τους διεξάγουν τα «Κασσιτερά» Σαπών
Την ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωσή τους διεξάγουν τα «Κασσιτερά» Σαπών
05 Ιούλ
0
Σχόλια

Την ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωσή τους διεξάγουν τα «Κασσιτερά» Σαπών

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Σαπών «Τα Κασσιτερά» σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών πραγματοποιεί την ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωσή του, σήμερα Τετάρτη 05 Ιουλίου, στις 21:00, στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο Σαπών «Δημήτρης Τσετινές».

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η φετινή εκδήλωση θα είναι επετειακή με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών από την ίδρυση και λειτουργία του Συλλόγου. Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, οι συντελεστές της παράστασης με την συμβολή των χορευτών, θα ταξιδέψουν τους παρευρισκόμενους στον Πόντο, μέσα από θεατρικά μονόπρακτα που παρουσιάστηκαν στο παρελθόν από τον Σύλλογο και άφησαν το στίγμα τους.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης η παιδική και η εφηβική ομάδα του Συλλόγου, καθώς και οι καλεσμένοι, θα παρουσιάσουν ποντιακούς παραδοσιακούς χορούς.

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος της εκδήλωσης θα ανταμώσουν χορευτικά όλα τα μέλη των χορευτικών ομάδων από την ίδρυση του Συλλόγου μέχρι και σήμερα.

Παράλληλα, θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας, κειμηλίων και αρχειακού υλικού.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και ο Σύλλογος Προαστίου Δράμας «Οι Αργοναύτες».

Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Σαπών «Τα Κασσιτερά»
05.07.2023 |21:00
Ελεύθερη
Υπαίθριο δημοτικό θέατρο Σαπών «Δημήτρης Τσετινές»
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.