ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στο θέατρο Ραχιάς η επόμενη παράσταση «Το στραβόξυλον» από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας
Στο θέατρο Ραχιάς η επόμενη παράσταση «Το στραβόξυλον» από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας
07 Ιούν
0
Σχόλια

Στο θέατρο Ραχιάς η επόμενη παράσταση «Το στραβόξυλον» από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «Το στραβόξυλον», το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, στο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας και μετά από την επιθυμία πολλών πολιτών από όλο το Δήμο Βέροιας, η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Φιλαθλητικό Σύλλογο Ράχης θα παρουσιάσουν το ίδιο έργο στο κλειστό θέατρο της Ραχιάς, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 και ώρα 8.30μμ, σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Τσαχουρίδη, με τη συμμετοχή του θεατρικού τμήματος της λέσχης.

Υπενθυμίζεται ότι η παράσταση είναι μια κωμωδία χαρακτήρων και κοινωνικής κριτικής και ασχολείται με την καθημερινότητα όπου ο Νικολάκης , εκ πεποιθήσεως γκρινιάρης και δύστροπος, είναι διευθυντής σ’ ένα εργοστάσιο υποδημάτων και ζει μαζί με την γυναίκα του και την ανιψιά του. Όλοι τον θεωρούν στραβόξυλο, ιδίως η ανιψιά του, που δεν λέει να παντρευτεί. Εκείνη διατηρεί παράλληλη σχέση με τον συνέταιρο του και έναν πελάτη και…

Η είσοδος είναι δωρεάν και παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την παράσταση, προς αποφυγή ταλαιπωρίας τους, να προσέλθουν έγκαιρα στο χώρο του θεάτρου γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Εύξεινος Λέσχη Βεροίας
07.06.2023 |20:30
Ελεύθερη
Θέατρο Ραχιάς
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.