ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Πόντου γεύσεις» από τον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαϊδας
«Πόντου γεύσεις» από τον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαϊδας
03 Νοέ
0
Σχόλια

«Πόντου γεύσεις» από τον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαϊδας

Η αγαπημένη κουζίνα των Ποντίων, με τις παραδοσιακές συνταγές και την υγιεινή ποντιακή διατροφή, θα βρεθεί και φέτος στο επίκεντρο της καθιερωμένης εκδήλωσης του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαϊδας με τον τίτλο «Πόντου γεύσεις», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 03 Νοεμβρίου 2023, στις 21:00, στο Rose Garden (Πρώην Ευρώπη) στην Πτολεμαϊδα.

Με την αγάπη, το μεράκι και την τέχνη των μελών και των φίλων του τμήματος γυναικών του Ποντιακού Συλλόγου Πτιολεμαϊδας, θα αναδειχθεί για μία ακόμη φορά η γαστρονομία της ποντιακής κουζίνας, ενώ όλοι οι παραβρισκόμενοι θα απολαύσουν τα νόστιμα παραδοσιακά πιάτα, θα ενημερωθούν για τον πλούσιο πολιτισμό του Πόντου και θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα είναι οι: Αλέξανδρος Ακριτίδης και Παύλος Αγγελίδης στο τραγούδι, Δημήτρης Ραμπίδης λύρα και τραγούδι, Διονύσης Παυλίδης λύρα και κλαρίνο, Σπύρος Παναγιωτίδης στα πλήκτρα και Θοδωρής Μαυρίδης τύμπανα και νταούλι.

Είσοδος 5€. (Δωρεάν έως 12 ετών)

Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαϊδας
03.11.2023 |21:00
5€ (Δωρεάν έως 12 ετών)
Rose Garden (Πρώην Ευρώπη), Πτολεμαϊδα
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.