ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ποντιακό διήμερο διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελανθίου
Ποντιακό διήμερο διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελανθίου
27 Ιούλ
0
Σχόλια

Ποντιακό διήμερο διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελανθίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελανθίου Ν. Καστοριάς, σε συνεργασία με την Π.Ε. Καστοριάς, διοργανώνουν ένα διήμερο ποντιακό γλέντι τη Δευτέρα 14 και τη Τρίτη 15 Αυγούστου 2023, με αφορμή τον εορτασμό της Παναγίας Θεοτόκου.

Στις διήμερες εκδηλώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν παραδοσιακό ποντιακό γλέντι και θα διεξαχθούν στον προαύλιο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου, που πλέον λειτουργεί ο Σύλλογος, θα μπορεί κανείς να δει εκθέματα της λαϊκής παραδοσιακής τέχνης του χωριού (Λαογραφικό Μουσείο), με έκθεση αντικειμένων καθημερινής χρήσης και φωτογραφιών, που ζωντανεύουν την ιστορία του τόπου στο πέρασμα του χρόνου. Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για τους επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα τη Δευτέρα 14 Αυγούστου θα είναι οι: Θεόφιλος Πουταχίδης, Κοσμάς Σαββίδης, Κώστας Σαββίδης και Ιορδάνης Σαπέρδας.

Τη Τρίτη 15 Αυγούστου στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα είναι οι: Αλέξης Παρχαρίδης, Φάνης Κουρουκλίδης, Στάθης Παρχαρίδης και Αναστάσιος Παρχαρίδης.

Πολιτιστικός Σύλλογος Μελανθίου Ν. Καστοριάς, σε συνεργασία με την Π.Ε. Καστοριάς
Προαύλιος χώρος του πρώην Δημοτικού Σχολείου
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.