ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο «Καπετάν Ευκλείδης» Αχαρνών
Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο «Καπετάν Ευκλείδης» Αχαρνών
26 Νοέ
0
Σχόλια

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο «Καπετάν Ευκλείδης» Αχαρνών

Η Εύξεινος Λέσχη Αχαρνών και Αττικής «Ο Καπετάν Ευκλείδης» ενημερώνει τους φίλους και τα μέλη της ότι την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, από τις 09:00 έως τις 13:00, στην κεντρική αίθουσα της Λέσχης (Καράβου 11, Πλατεία Καράβου, Αχαρνές) θα λάβει χώρα η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία.

Σε μια προσπάθεια να παγιωθεί και να ενταχθεί το κοινωνικό αυτό έργο στις δράσεις της Λέσχης και με γνώμονα την ευαισθησία για το αίμα των προγόνων μας, που άδικα χύθηκε, αλλά και για τον σύγχρονο πάσχοντα άνθρωπο, καλεί όσους επιθυμούν να ενισχύσουν αυτό το εγχείρημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης και να κάνουν το σημαντικότερο δώρο χαρίζοντας ζωή στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Επιπλέον, το ΔΣ της Λέσχης ενημερώνει ότι όσοι αδυνατούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί εκείνη την ημέρα, έχουν την δυνατότητα, απευθυνόμενοι στο νοσοκομείο «Σωτηρία» να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία όποτε οι ίδιοι ευκαιρήσουν.

Εύξεινος Λέσχη Αχαρνών και Αττικής «Ο Καπετάν Ευκλείδης»
26.11.2023 |09:00
Ελεύθερη
Εύξεινος Λέσχη Αχαρνών και Αττικής «Ο Καπετάν Ευκλείδης» (Καράβου 11, Πλατεία Καράβου, Αχαρνές)
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.