ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Παπαδόπουλος
Πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Παπαδόπουλος
(Φώτο : gazzetta.gr)
20 Οκτ
0
Σχόλια

Πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Παπαδόπουλος

Ο Ιωάννης Παπαδόπουλος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 130κ. του Παγκοσμίου πρωταθλήματος βετεράνων.

Απόλυτος κυρίαρχος ο Ιωάννης Παπαδόπουλος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 130 κιλά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πάλης Βετεράνων (στην κατηγορία Α’) στο Λουτράκι.

Ο Ελληνας πρωταθλητής ξεκίνησε εντυπωσιακά με ένα 8-1 επί του Αμερικανού Γκραντ, για να ακολουθήσει μια πρόκριση άνευ αγώνα, αφού ο «εμφύλιος» με τον Καργιωτάκη δεν έγινε, λόγω απουσίας του δεύτερου. Στον ημιτελικό, απέναντι στον Ρώσο Ρουστάμ Γκεριχάνοφ, βρέθηκε να χάνει με 2-0, ωστόσο στο τέλος ισοφάρισε και πήρε με τεχνικό πόντο την πρόκριση στον τελικό.

Εκεί, απέναντι στον Βούλγαρο Γιάνκο Χαντζίνσκι ήταν απόλυτα κυρίαρχος. Προηγήθηκε νωρίς με 3-0, με τον Βούλγαρο απλά να μειώνει σε 3-1 και να κερδίζει ο Παπαδόπουλος το δεύτερο χρυσό για την Ελλάδα, μετά από αυτό του Μπεντινίδη χθες και το τρίτο μαζί με το χάλκινο του Κλειούση.

Ο Ηλίας Μπούκης έφτασε στα 100 κιλά ως τον αγώνα για το χάλκινο, όμως δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.

Στα ρεπεσάζ κι έναν αγώνα πριν το χάλκινο σταμάτησε και η παρουσία του Σάββα Καρυπίδη στα 88 κιλά, ενώ στην ίδια κατηγορία, έχασε στα ρεπεσάζ και ο Ηρακλής Σιαμίδης.

Στα προκριματικά των 70 κιλών ο Ευθύμης Τσερέπας ηττήθηκε με τεχνική πτώση από τον Αμερικανό Χιμένες.

 

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.