ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Αντάμωμαν 2018+»: Συλλογή τροφίμων και, γιατί πρέπει να στηρίξεις σήμερα την λαχειοφόρο αγορά της ΕΠΟΝΑ
«Αντάμωμαν 2018+»: Συλλογή τροφίμων και, γιατί πρέπει να στηρίξεις σήμερα την λαχειοφόρο αγορά της ΕΠΟΝΑ
Αρκετοί ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο προηγούμενο «Αντάμωμαν», στο κάλεσμα της ΕΠΟΝΑ για συλλογή τροφίμων (φωτ: Βασίλης Καρυοφυλλίδης)
10 Νοέ
0
Σχόλια

«Αντάμωμαν 2018+»: Συλλογή τροφίμων και, γιατί πρέπει να στηρίξεις σήμερα την λαχειοφόρο αγορά της ΕΠΟΝΑ

«Είναι ευλογία να έχεις την ευκαιρία να προσφέρεις στους συνανθρώπους σου, να τους χαρίζεις ένα χαμόγελο, όποτε σου δίνεται η ευκαιρία. Είτε αυτό γίνεται άμεσα, όπως στην περίπτωση της συλλογής τροφίμων που αποδίδονται σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, είτε έμμεσα, με τη διάθεση ενός ποσού για την κάλυψη αναγκών φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, φορέων και νοσοκομείων», λέει στο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής, Γιάννης Ραπτόπουλος, λίγες ώρες πριν από το μεγάλο «Αντάμωμαν 2018+» που θα γίνει στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (συγκεκριμένα στις 21:30).

Με αφετηρία, λοιπόν, αυτό το σκεπτικό, εδώ και πολλά χρόνια, οι νέοι έχουν καθιερώσει τη διάθεση του 10% των εσόδων της βραδιάς σε οργανισμούς που δρουν με μοναδικό στόχο την έμπρακτη βοήθεια σε κοινωνικές ομάδες που τη χρειάζονται. «Προσπαθούμε, δε, οι οργανισμοί αυτοί, στους οποίους απευθυνόμαστε κάθε φορά, να αφορούν και να απευθύνονται σε διαφορετικές δράσεις», μας εκμυστηρεύεται.

Φέτος μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Γενικό Αντικαρκινικό – Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας», έναν οργανισμό με τον οποίον η ΕΠΟΝΑ έχει εξαιρετική συνεργασία και σχέση, καθώς μαζί έχουν πραγματοποιήσει 16 εθελοντικές αιμοδοσίες. Η διοίκηση του νοσοκομείου ενθουσιάστηκε όταν άκουσε την επιθυμία των νέων για τη διάθεση του 10% των εσόδων τους, καθώς η ανάγκη ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη, αναφέρει ο επικεφαλής της ΕΠΟΝΑ.

Ο Γ. Ραπτόπουλος μας εκμυστηρεύεται, επίσης, ότι η επόμενη εθελοντική αιμοδοσία θα γίνει στις 9 Δεκεμβρίου 2018, την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης και Αξιοπρέπειας των Θυμάτων των Γενοκτονιών», στον Ασπρόπυργο, σε συνεργασία με το Σύλλογο Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες του Πόντου».

Γι’ αυτό λοιπόν θα πρέπει να στηρίξεις την λαχειοφόρο αγορά της ΕΠΟΝΑ! Γιατί έμμεσα προσφέρεις κι εσύ στην κοινωνία!

Συλλογή τροφίμων στον χώρο του Εκθεσιακού
Η ΕΠΟΝΑ στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού της έργου κάνει συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας με τον μητροπολιτικό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου, τα οποία θα δοθούν σε οικογένειες που στερούνται ακόμα και των βασικών αγαθών.

Έτσι, κατά την είσοδό σας στο εκθεσιακό κέντρο, μπορείτε να αφήσετε μια τσάντα με διάφορα τρόφιμα, όπως ​ζυμαρικά, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, λάδι και συμπυκνωμένο γάλα.

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr.

Βασίλης Καρυοφυλλίδης

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.