ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Νέο ΔΣ στον Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών Κομοτηνής — Τι δήλωσε ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου στο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr
Νέο ΔΣ στον Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών Κομοτηνής — Τι δήλωσε ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου στο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Κομοτηνής)
06 Νοέ
0
Σχόλια

Νέο ΔΣ στον Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών Κομοτηνής — Τι δήλωσε ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου στο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr

Με βασικό γνώμονα να αναδειχθεί ο πολιτισμός και η κουλτούρα του ποντιακού ελληνισμού, μέσα από συνέδρια —και όχι μόνο—, το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Κομοτηνής, έβαλε πλώρη για τη θητεία του.
Νέος πρόεδρος του Συλλόγου είναι ο Λευτέρης Χατζηθεοδωρίδης, ο οποίος αναδείχθηκε κατά τις αρχαιρεσίες που έγιναν την Τρίτη 23 Οκτωβρίου.

«Βασικός στόχος του Συλλόγου είναι η ανάδειξη του πολιτισμού και της κουλτούρας του ποντιακού ελληνισμού. Για την επίτευξη του στόχου δεν αρκεί μόνο η εκμάθηση ποντιακών χορών και για αυτό τον λόγο θα πραγματοποιηθούν και άλλου είδους ενέργειες όπως η οργάνωση συνεδρίων, κά., που θα ανακοινωθούν κατά την διάρκεια του έτους. Ωστόσο επιθυμούμε, ο Σύλλογος μας, εκτός από τις παραπάνω ενέργειες να αποτελέσει μέσο γνωριμίας και επικοινωνίας με τους Πόντιους φοιτητές τις Κομοτηνής», αναφέρει στο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr ο Λευτέρης Χατζηθεοδωρίδης.

Αν και είναι μέλος του ΔΣ της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, είναι για πρώτη φορά σε ΔΣ φοιτητικού συλλόγου. «Είμαι πολύ χαρούμενος για την εκλογή μου στην θέση του προέδρου, η οποία έχει πολλές ευθύνες και ελπίζω να ανταπεξέλθω τόσο εγώ όσο και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο επάξια», αναφέρει επίσης.

Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Κομοτηνής ιδρύθηκε το 2002 και στεγάζεται στην αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Κομοτηνής και Περιφέρειας «Εύξεινος Πόντος».

Το υπόλοιπο ΔΣ αποτελείται από τους: Θεόδωρο Χατζηθεοδωρίδη (αντιπρόεδρος), Βασίλη Μασμανίδη (γενικός γραμματέας), Σαββατού Γεωργιάδου (ταμίας) και Παναγιώτη Παντελίδη, Νικολέτα Συμεωνίδου, Ελένη Τελλίδου (μέλη).

Ξεκινάνε τα μαθήματα ποντιακών χορών
Την ερχόμενη Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου, ξεκινάνε τα μαθήματα ποντιακών χορών, που θα γίνονται κάθε Πέμπτη στις 21:15, στην αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Κομοτηνής και Περιφέρειας «Εύξεινος Πόντος» (Βενιζέλου 46, Κομοτηνή).

Χοροδιδάσκαλος είναι ο Στέλιος Νικολάου  —ένας εκ των ιδρυτών του Συλλόγου— και «θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την βοήθεια που προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζει να προσφέρει στον Σύλλογο μας», καταλήγει ο Λ. Χατζηθεοδωρίδης.

Θοδωρής Μακρίδης

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.