ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στη Δράμα θα γίνει η 14η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας της ΠΟΕ
Στη Δράμα θα γίνει η 14η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας της ΠΟΕ
Στιγμιότυπο από παλαιότερη συνάντηση των νέων (φωτ.: poe.org.gr)
13 Ιούν
0
Σχόλια

Στη Δράμα θα γίνει η 14η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας της ΠΟΕ

Στη Δράμα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις «Γιαννίκειο» Πετρούσας του Δήμου Προσοτσάνης θα πραγματοποιηθεί η 14η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας που διοργανώνεται από την Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπως ανακοινώθηκε χτες με σχετικό δελτίο Τύπου.

Η Συνάντηση των νέων θα γίνει από τις 10 έως τις 12 Αυγούστου 2018.

Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτήν έχουν όλοι οι νέοι ηλικίας 18 έως 30 μέλη των σωματείων της ΠΟΕ. Κάθε σωματείο μπορεί να δηλώσει τις συμμετοχές των νεολαίων του, στους υπεύθυνους συμμετοχών κάθε περιφέρειας, μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Το κόστος της μεταφοράς των νέων που θα συμμετέχουν στην συνάντηση επιβαρύνει τα σωματεία. Στο δελτίο Τύπου σημειώνεται ότι όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους μαξιλάρι, σεντόνι και σκέπασμα και όσον αφορά το θέμα και το πρόγραμμα των ομιλητών της συνάντησης η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας θα εκδώσει νέο δελτίο Τύπου τις επόμενες ημέρες.

Οι υπεύθυνοι συμμετοχών για κάθε περιφέρεια είναι οι εξής: Κώστας Χατζημιχαηλίδης, τηλ.: 6989951935 (ΣΠΟΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης), Μάνια Κοσμίδου, τηλ.: 6972977733 (ΣΠΟΣ Θεσσαλονίκης), Πίστη Παυλίδου, τηλ.: 6986979940 (ΣΠΟΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας), Στάθης Λαζαρίδης, τηλ.: 6975637771 (ΣΠΟΣ Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου) και Δέσποινα Γιεμενιντζόγλου, τηλ.: 6972908427 (ΣΠΟΣ Νοτίου Ελλάδας και Νήσων).

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.