ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Νανιτζανιάν και Τσαμαλίδης κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Διεθνές Τουρνουά Belgrade Winner
Νανιτζανιάν και Τσαμαλίδης κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Διεθνές Τουρνουά Belgrade Winner
(Φώτο : ufight.gr)
03 Απρ
0
Σχόλια

Νανιτζανιάν και Τσαμαλίδης κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Διεθνές Τουρνουά Belgrade Winner

Οι πυγμάχοι μας, Βαγγέλης Νανιτζανιάν και Μιχάλης Τσαμαλίδης, κατάφεραν να κατακτήσουν το χάλκινο μετάλλιο στις κατηγορίες τους.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, ενώ παρακάτω θα βρείτε λινκ για να δείτε τους αγώνες των αθλητών μας:

«Δύο χάλκινα μετάλλια για την Ελλάδα φέρνουν Νανιτζανιάν και Τσαμαλίδης.

Ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν και ο Μιχάλης Τσαμαλίδης αδικήθηκαν κατάφωρα από τους κριτές – Και οι δύο σπουδαίοι αθλητές της Εθνικής μας άξιζαν ξεκάθαρα την πρόκριση για τους τελικούς στις κατηγορίες τους.

Μία από τις κορυφαίες Αθλήτριες της Εθνικής μας Ομάδας, η Σταυρίδου Βασιλική σημείωσε σήμερα μία εντυπωσιακή νίκη απέναντι στην Σέρβα Hajrovic Elima στο Διεθνές Τουρνουά Belgrade Winner και θα αγωνιστεί στον τελικό της κατηγορίας της (75 κιλά) με αντίπαλο τη Ρωσίδα Elena Gkapesina, με μόνο στόχο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Η Βασιλική ήταν συγκλονιστική και τίποτα δεν σταματούσε την δύναμη και το πάθος της‼️ Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Αθλήτρια μας που τίποτα δεν στάθηκε εμπόδιο στην σημερινή της μάχη μέσα στο ρινγκ‼

Από την άλλη ανάμικτα συναισθήματα είχε σήμερα η ημιτελική φάση, αφού θα μπορούσαν ξεκάθαρα οι 2 εξαιρετικοί Αθλητές μας Νανιτζανιάν και Τσαμαλίδης να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους τελικούς στις κατηγορίες τους‼️
Συγκεκριμένα οι αθλητές μας, Νανιτζανιάν Βαγκάν και Τσαμαλίδης Μιχάλης πραγματοποίησαν δύο εξαιρετικές εμφανίσεις εναντίον των Βραζιλιάνων Machado Keno και Pereira Wanderley αντίστοιχα, οι κριτές ωστόσο αποφάσισαν να δώσουν τα παιχνίδια στους αντιπάλους τους, αποτέλεσμα που ξεκάθαρα αδικεί τους αθλητές μας, αφού η υπεροχή τους ομολογουμένως ήταν σαφέστατη μέσα στο ρινγκ.

Συγχαρητήρια σε όλη την Ελληνική Αποστολή‼

Είμαστε περήφανοι για εσάς!»

 

 

 

 

 

 

Πηγή : ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.