ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η ΕΠΟΝΑ δίνει ζωή για 16η φορά γιατί είναι στο αίμα της
Η ΕΠΟΝΑ δίνει ζωή για 16η φορά γιατί είναι στο αίμα της
29 Απρ
0
Σχόλια

Η ΕΠΟΝΑ δίνει ζωή για 16η φορά γιατί είναι στο αίμα της

Με ένα ενδιαφέρον ενημερωτικό βίντεο για την αιμοδοσία, η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής έχει σκοπό να κερδίσει και άλλους εθελοντές αιμοδότες με απώτερο σκοπό την προσφορά τους στην κοινωνία και το συνάνθρωπο.

Στις 6 Μαΐου 2018 διοργανώνει την 16η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία της, σε συνεργασία με τους συλλόγους Ποντίων Λαυρίου «Μιθριδάτης», Ηπειρωτών «Ο Πύρρος», Κρητών «Η Μεγαλόνησος», Μακεδόνων «Ο Μέγας Αλέξανδρος», Μικρασιατών-Κωνσταντινουπολιτών, Πελοποννησίων «Ο Κολοκοτρώνης», την Ένωση Θηραίων «Αγία Ειρήνη» και τον Πανθεσσαλικό Σύλλογο.

Η αιμοδοσία θα γίνει στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Ανδρέα Λαυρίου, από τις 9:30 έως τις 14:30 και σε συνεργασία με το Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας».

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Σωματείο, μεταξύ άλλων επισημαίνεται: «Βασιζόμενοι στην ευαισθησία μας, για το αίμα των προγόνων μας που άδικα χύθηκε, αλλά και για τον σύγχρονο πάσχοντα άνθρωπο, σας καλούμε να ενισχύσετε αυτό το εγχείρημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης και κάνετε το σημαντικότερο δώρο, χαρίζοντας ζωή στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.