ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έκοψε τη βασιλόπιτά της η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης
Έκοψε τη βασιλόπιτά της η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης
(Φωτο: Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης)
09 Ιαν
0
Σχόλια

Έκοψε τη βασιλόπιτά της η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 08 Ιανουαρίου 2023, η κοπή της βασιλόπιτας, όπως και ο αγιασμός της Ένωσης Ποντίων Αργυρούπολης, στα γραφεία της Ένωσης.

Αρχικά, ο πρόεδρος της Ένωσης απεύθυνε χαιρετισμό στον οποίο ευχαρίστησε τους φίλους και τα μέλη που έδωσαν το παρών την κοπή της πίτας.

Εν συνεχεία ευχαρίστησε το δήμαρχο της πόλης, Ιωάννη Κωνσταντάτο καθώς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που τους τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης τους ευχαρίστησε και για την παραχώρηση των γραφείων της Ένωσης, καθώς και για την εξασφάλιση των νέων γραφείων δίπλα στο μετρό της Αργυρούπολης.

Επιπλέον, στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το 2022, καθώς και για τον προγραμματισμό του 2023.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο δήμαρχος της πόλης, Ιωάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό έκοψε το κομμάτι του στη βασιλόπιτα και ακολούθησαν μετά οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Μετά το πέρας της κοπής της πίτας, ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πατέρα Βασίλειο και στη συνέχεια μέλη της Ένωσης έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

Τέλος προσφέρθηκαν πίτα και παραδοσιακά πεϊνιρλί και η εκδήλωση έκλεισε με ένα παρακαθ’ γεμάτο με χορό και τραγούδι.

Να αναφέρουμε πως στο χώρο υπήρχε έκθεση εικόνων της αγιογράφου, Γεωργίας Αναστασοπούλου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.