ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η μεγάλη δημοσκόπηση του ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr για το Σκοπιανό
Η μεγάλη δημοσκόπηση του ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr για το Σκοπιανό
(Φωτ.: bigbusiness.gr)
30 Ιαν
0
Σχόλια

Η μεγάλη δημοσκόπηση του ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr για το Σκοπιανό

Χιλιάδες είναι ήδη οι χρήστες του Facebook, που έχουν απαντήσει στην ερώτηση: «Είστε υπέρ ή κατά να υπάρχει ο όρος ή παράγωγο του όρου Μακεδονία στο νέο όνομα του κράτους των Σκοπίων;» (δείτε την εδώ)· μια δημοσκόπηση που γίνεται από το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr και θα διεξαχθεί μέχρι την 1η Φεβρουαρίου, στις δώδεκα το βράδυ, οπότε και θα βγουν τα αποτελέσματα αυτής.

Οι χρήστες του ιστότοπου καλούνται να απαντήσουν στην ερώτηση με ένα «ναι» ή «όχι», τεκμηριώνοντας την απάντηση με σχόλιο.

Έχουν δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού οι Σκοπιανοί; Πρέπει να ονομαστεί το κράτος τους Μακεδονία; Η Μακεδονία ανήκει μόνο στους Έλληνες; Τι χάνουν/κερδίζουν οι δύο χώρες αν ονομαστούν ή όχι τα Σκόπια, Μακεδονία; Αν τελικά τα Σκόπια ονομαστούν Μακεδονία, με τη συγκατάθεση της Ελλάδας, θα υπάρχουν από μέρος τους αλυτρωτικές τάσεις;

Όλες οι παραπάνω ερωτήσεις –και όχι μόνο– θα ερμηνευθούν, με βάση τα σχόλια των αναγνωστών/συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση, μετά την ολοκλήρωσή της.

ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.