ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στην εκδήλωση «Γεύση και Παράδοση» συμμετείχε ο «Εύξεινος Πόντος» Ωρωπού 
Στην εκδήλωση «Γεύση και Παράδοση» συμμετείχε ο «Εύξεινος Πόντος» Ωρωπού 
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Ωρωπού «Ο Εύξεινος Πόντος»)
17 Ιούλ
0
Σχόλια

Στην εκδήλωση «Γεύση και Παράδοση» συμμετείχε ο «Εύξεινος Πόντος» Ωρωπού 

Με ιδιαίτερη χαρά, ο Σύλλογος Ποντίων Ωρωπού «Ο Εύξεινος Πόντος» συμμετείχε στην εκδήλωση «Γεύση Παράδοση», που διοργάνωσε ο Δήμος Ωρωπού, τη Τετάρτη 15 Ιουλίου, στην Πλατεία Χαλκουτσίου.

Ήταν μια βραδιά γεμάτη Ελλάδα, αφιερωμένη στις γεύσεις, τα αρώματα, τη μουσική και τις παραδόσεις του τόπου μας.

«Ευχαριστούμε θερμά την κα Φαρμακίδου για την πρόσκληση, την άψογη διοργάνωση και την εμπιστοσύνη προς τον σύλλογό μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον Παναγιώτη και την Ελένη Ιατρέλη για την πολύτιμη βοήθειά τους στο στήσιμο του περιπτέρου, την προετοιμασία και την προσφορά των φαγητών.

Θερμές ευχαριστίες αξίζουν ακόμη στην κα Πόλα Οικονομίδου και στη Ντίνα Κιτσάκη για την πολύτιμη προσφορά, τη στήριξη και τη συμβολή τους στην επιτυχημένη παρουσία του συλλόγου μας.

Τέτοιες όμορφες εκδηλώσεις αναδεικνύουν την παράδοση, ενώνουν τον κόσμο και μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίζουμε να υπηρετούμε την πολιτιστική μας κληρονομιά. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης», ανέφερε το σχετικό μήνυμα του Συλλόγου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.