ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Οι Φοιτητές Κοζάνης αποχαιρετούν τον δικό τους «Κοκκινά»
Οι Φοιτητές Κοζάνης αποχαιρετούν τον δικό τους «Κοκκινά»
05 Φεβ
0
Σχόλια

Οι Φοιτητές Κοζάνης αποχαιρετούν τον δικό τους «Κοκκινά»

Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Νομού Κοζάνης με μήνυμα που κοινοποίησε στη σελίδα του, αποχαιρετά τον δικό του «Κοκκινά», Λευτέρη Κοκκινίδη, ο οποίος έφυγε τα ξημερώματα από την ζωή σε ηλικία 78 ετών.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το μήνυμα του Συλλόγου:

«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον Λευτέρη Κοκκινίδη, τον δικό μας «Κοκκινά».

Έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με αγάπη και αυθεντικότητα την ποντιακή παράδοση και στάθηκε πάντα συνοδοιπόρος και στήριγμα για όλους μας.

Λάτρευε τα μουχαπέτια, εκεί όπου η καρδιά του χτυπούσε στον ρυθμό της λύρας και της παρέας, και φρόντιζε να μεταδίδει το μεράκι του στους νεότερους. Αγαπούσε τη νέα γενιά, στεκόταν δίπλα της με λόγο, πράξη και χαμόγελο, στηρίζοντας κάθε προσπάθεια με σεμνότητα και ψυχή.

Η απουσία του βαραίνει, μα η παρουσία του θα συνεχίσει να ζει μέσα στις μνήμες, στα τραγούδια και στις στιγμές που μας χάρισε.

Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Ν. Κοζάνης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

‘Λαφρύν να εν το χώμαν σ’ θείο!

Λευτέρης Κοκκινιδης 01/09/1948 – 5/02/2026».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.