ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κάλεσμα εθελοντών και πληροφορίες για το 19ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών.
Κάλεσμα εθελοντών και πληροφορίες για το 19ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών.
22 Νοέ
0
Σχόλια

Κάλεσμα εθελοντών και πληροφορίες για το 19ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών.

Τη διοργάνωση του 19ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος για φέτος έχει αναλάβει ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματίων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας. Το Φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στην πόλη της Καρδίτσας, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης ο Σ.Πο.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας & Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Π.Ε.Ν. Κεντρικής Μακεδονίας & Θεσσαλίας καλούν τα σωματεία-μέλη της Περιφέρειάς τους να συνδράμουν με εθελοντές. Όσοι επιθυμούν να μετέχουν στο σώμα εθελοντών για τη φετινή διοργάνωση πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα εθελοντών.

  • Ώρα προσέλευσης για τους εθελοντές στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας «Γιάννης Μπουρούσης» είναι 15:30, ενώ ώρα έναρξης του Φεστιβάλ 17:30.
  • Για τους εθελοντές θα υπάρχει παροχή νερού, φαγητού και ενδυμασίας καθώς και καθοδήγηση από τον αρχηγό της ομάδας.
  • Αναλυτικότερα όσων αφορά τις αρμοδιότητές τους, θα ενημερωθούν από τον υπεύθυνο συντονιστή της διοργάνωσης .
  • Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή να συμπληρώσουν ΟΛΑ τα στοιχεία τους στη φόρμα εθελοντών για την άμεση επικοινωνία μας μαζί τους.
  • Εθελοντές μπορούν να δηλώσουν άτομα άνω των 18 ετών, από όλη την Ελλάδα. Καταλυτική Ημερομηνία δηλώσεων ορίζεται η 9η Δεκεμβρίου.
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.