ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πραγματοποιήθηκε το 3ο Πανηγύρι του «Μανουήλ Κομνηνού»
Πραγματοποιήθηκε το 3ο Πανηγύρι του «Μανουήλ Κομνηνού»
25 Οκτ
0
Σχόλια

Πραγματοποιήθηκε το 3ο Πανηγύρι του «Μανουήλ Κομνηνού»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο Πανηγύρι του Συλλόγου Ποντίων Πετρούπολης και Ιλίου «Μανουήλ Κομνηνός», το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2025, στα γήπεδα Γρηγορίου.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Πετρούπολης για τη στήριξη, τους εθελοντές – μέλη του, για τη πολύτιμη βοήθειά τους καθώς και τους χορηγούς. Επίσης, θερμές ευχαριστίες στην Ένωση Ποντίων Σουρμένων για τη συμμετοχή του χορευτικού της στην εκδήλωση.
Μεταξύ άλλων παρευέρθηκαν οι: Ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Ευάγγελος Σίμος, Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού τομέα Αθηνών Χαράλαμπος Αλεξανδράτος, Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Νεολαίας Πετρούπολης Ιωάννης Κουγέας, Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ιλίου Δημήτριος Λιόσης, Οι δημοτικοί Σύμβουλοι Πετρούπολης Αναστάσιος Γκούμας και Εμμανουήλ Ραγκούσης, Ο δημοτικός σύμβουλος Ιλίου Σταύρος Ιωσηφίδης καθώς και εκπρόσωποι αδελφών ποντιακών σωματείων και τοπικών πολιτιστικών συλλόγων.
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.