Με πλήθος κόσμος ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις της Ευξείνου Λέσχης Περιστάσεως από την Παρασκευή 01 έως την Κυριακή 03 Αυγούστου 2025.
Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν από άκρη σ‘άκρη το γυμνάσιο Περίστασης όπου διασκέδασαν με κέφι, τραγούδι, χορό και παραδοσιακά ακούσματα από εξαίρετους καλλιτέχνες.
Εξαιρετική ήταν η παρουσία των χορευτικών τμημάτων της Λέσχης και του χοροδιδασκάλου Πανίδη Γιάννη, με τους μικρούς και μεγάλους χορευτές να παρουσιάζουν άρτια παραδοσιακούς ποντιακούς χορούς.
Συγκινητική για μία ακόμη χρονιά ήταν η δυναμική παρουσία της νεολαίας ακολουθώντας την παράδοση και αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.
Ο πρόεδρος Χρήστος Γεροντίδης και τα μέλη της διοίκησης τους Συλλόγου ευχαριστούν θερμά:
- Όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο τριήμερο
- Όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους για την παρουσία τους.
- Τους χορηγούς όπου κάθε χρόνο στηρίζουν έμπρακτα το έργο της Λέσχης
- Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ είναι για τους δεκάδες εθελοντές όπου κάθε χρόνο συμβάλλουν τα μέγιστα για την άρτια οργάνωση και επίτευξη των εκδηλώσεων.
«Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς που έχουν αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια και είναι πάντα ανιδιοτελώς κοντά μας,τίποτα δεν θα είχαμε καταφέρει χωρίς αυτούς…»