Μία ακόμη νίκη με ένα καλό άλμα, κατέγραψε ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους Μίλτος Τεντόγλου ενώ ο Νίκος Σταματονικολός εντυπωσίασε με νέο ατομικό ρεκόρ στα «Δρόμεια», που διεξήχθη στη Βάρη, το Σάββατο 05 Ιουλίου 2025.
Ο αγώνας ξεκίνησε με το μεγάλο άλμα του Νίκου Σταματονικολού, ο οποίος έκανε νέο ατομικό ρεκόρ με 8.14μ (2.0) καθώς μέχρι και σήμερα το ατομικό του ρεκόρ ήταν 7.78μ. Ο ίδιος, έκανε ένα άκυρο στη συνέχεια και έπειτα δεν έκανε κανένα άλλο άλμα. H επίδοσή του τον έφερε στο Νο9 όλων των εποχών στην Ελλάδα αλλά και στο Νο3 στην κατηγορία Κ23 στην Ευρώπη για φέτος.
Ο Μίλτος Τεντόγλου ξεκίνησε τον αγώνα του με 8.01μ (+3.1) ενώ συνέχισε με 8.07μ (0.2). Έπειτα προσγειώθηκε στα 7.99μ και στα 7.96μ ενώ η πέμπτη του προσπάθεια μετρήθηκε στα 7.93μ. Στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια, ο Τεντόγλου πήγε για το νικητήριο άλμα και προσγειώθηκε στα 8.19μ και ανέβηκε πρώτος – επαναλαμβάνοντας για μία ακόμη φορά τη “συνήθειά” του να νικά με την τελευταία του προσπάθεια.
Τρίτος ήταν ο Γερμανός Λούκα Χέρντεν με 8.01μ στο τελευταίο άλμα.
Πηγή: gazzetta.gr