ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πυρκαγιές στη Χίο: Προσαγωγή μίας Γεωργιανής – «Κινείτο ύποπτα» κοντά στην πέμπτη έναρξη της φωτιάς
Πυρκαγιές στη Χίο: Προσαγωγή μίας Γεωργιανής – «Κινείτο ύποπτα» κοντά στην πέμπτη έναρξη της φωτιάς
(Φωτο: INTIME NEWS)
24 Ιούν
0
Σχόλια

Πυρκαγιές στη Χίο: Προσαγωγή μίας Γεωργιανής – «Κινείτο ύποπτα» κοντά στην πέμπτη έναρξη της φωτιάς

Σήμερα (24/06), προσήχθη μία νεαρή γυναίκα από τη Γεωργία, περίπου 30 ετών, η οποία εντοπίστηκε να κινείται «περίεργα και ύποπτα» κοντά στο σημείο από όπου «ξέσπασε» το πέμπτο μέτωπο της μεγάλης φωτιάς που καίει στη Χίο για τρίτη μέρα.

Η γυναίκα ανακρίνεται με τη βοήθεια διερμηνέα ώστε να εξακριβωθεί για ποιον λόγο βρισκόταν στο σημείο, αφού υπάρχει και μαρτυρία που την τοποθετούσε εκεί, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR.

Μάλιστα, τα στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού εντόπισαν άλλη μία Γεωργιανή στην Αθήνα, η οποία ετοιμαζόταν να φύγει από τη χώρα με προορισμό την πατρίδα της. Τη ρώτησαν εάν όντως είχε δει τη φίλη της, στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ, τη 15η Ιουνίου είχε φτάσει στο νησί προκειμένου να εργαστεί σε σπίτι.

Για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών κάνουν λόγο οι αρχές
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, έκανε εχθές (23/06) λόγο για σοβαρές ενδείξεις οργανωμένης εγκληματικής ενέργειας, κατά την άφιξη στο νησί.

«Όταν ξεσπούν φωτιές ταυτόχρονα σε τόσα διάσπαρτα σημεία, οφείλουμε να μιλήσουμε για ύποπτη δραστηριότητα. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να παίζει με τις ζωές των πολιτών και να προκαλεί χάος με προσχεδιασμένες ενέργειες, θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης», επεσήμανε.

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.