Ένα παιδί 17 χρόνων, συνέλαβαν οι αρχές για τον άγριο ξυλοδαρμό που σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά σε βάρος ενός 48χρονου.
Μετά από έρευνα στην περιοχή, μαρτυρίες και ανάλυση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του 17χρονου που φέρεται πως εμπλέκεται στον ξυλοδαρμό του άνδρα που προκάλεσε σοκ στα Γλυκά Νερά.
Ο ανήλικος κατηγορείται για απόπειρας ανθρωποκτονίας ενώ οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας.
Το θύμα που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, σε κρίσιμη κατάσταση καθώς έχει αιμάτωμα στο κεφάλι, φέρεται να δέχτηκε επίθεση από δύο νεαρά αγόρια, επί της οδού Σαλώνων 47, στα Γλυκά Νερά, πιθανόν για ασήμαντη αφορμή.
Όπως αναφέρουν μαρτυρίες, οι δράστες τον γρονθοκόπησαν άγρια και όταν ο άνθρωπος σωριάστηκε στο έδαφος, συνέχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι με ένα πατίνι.
Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι το θύμα μεθούσε συχνά, δημιουργούσε φασαρίες και εξαιτίας αυτού μάλιστα είχε προσαχθεί αρκετές φορές.
Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο μήπως το θύμα, σε κατάσταση μέθης, είπε κάτι στους νεαρούς και εκείνοι να αντέδρασαν άγρια με αποτέλεσμα να τον οδηγήσουν στο νοσοκομείο.
Ο 17χρονος που συνελήφθη θα βρεθεί σήμερα ενώπιον των δικαστικών αρχών.
«Τον χτυπούσαν επί ώρα»
Ήταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ, έξω από δημοτικό σχολείο των Γλυκών Νερών, όταν ομάδα παιδιών ξεκίνησε να χτυπά άγρια τον 50χρονο.
Οι ανήλικοι του επιτέθηκαν με απίστευτη βιαιότητα καθώς ο 50χρονος επί ώρα δεχόταν τα χτυπήματά τους, ανήμπορος να αντιδράσει.
Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, οι ανήλικοι δεν σταμάτησαν ούτε όταν είδαν τον άντρα να καταρρέει χάνοντας τις αισθήσεις του.
Σύμφωνα με μαρτυρίες δεν ήταν η πρώτη φορά που γινόταν ο στόχος τους.
«Είδα τον άνθρωπο να είναι πεσμένος στο έδαφος, ήταν κάποιος μαζί του ο οποίος του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και μετά από καν μισάωρο ήρθε το ασθενοφόρο και τον πήρε. Έβγαιναν αίματα από το κεφάλι του ήταν γυρισμένος στο πλάι και έπεφτε λίγο αίμα από τη μύτη του, ίσως από το κεφάλι… τα δόντια του είχανε σπάσει και πάθαινε και επιληπτικές κρίσεις. Δεν είχε τις αισθήσεις του».
Πηγή: newsit.gr