ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Θεσσαλονίκη: 59χρονος πέταξε βενζίνη στο πρόσωπο 22χρονης μετά από καβγά
Θεσσαλονίκη: 59χρονος πέταξε βενζίνη στο πρόσωπο 22χρονης μετά από καβγά
(Φώτο : newsbeast.gr)
08 Μάι
0
Σχόλια

Θεσσαλονίκη: 59χρονος πέταξε βενζίνη στο πρόσωπο 22χρονης μετά από καβγά

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή της Εξοχής, στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας 59χρονος μετά από καβγά με ζευγάρι, επιτέθηκε σε έναν νεαρό και στη συνέχεια πέταξε βενζίνη στο πρόσωπο μιας κοπέλας.

Σύμφωνα με το thestival, το περιστατικό έγινε γύρω στις 10 το βράδυ σε περιοχή της Εξοχής. Ο 59χρονος φέρεται εκείνη την ώρα να τάιζε αδέσποτο σκύλο όταν και ήρθε σε αντιπαράθεση με ένα ζευγάρι νεαρών, έναν 25χρονο και μια 22χρονη.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες τα πράγματα ξέφυγαν και ο 59χρονος αρχικά έπιασε από τον λαιμό τον άνδρα, ενώ πέταξε βενζίνη στο πρόσωπο της κοπέλας.

Η 22χρονη χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο “Άγιος Δημήτριος” καθώς υπέστη έγκαυμα στην περιοχή του ματιού.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Πυλαίας – Χορτιάτη εντόπισαν τον 59χρονο άνδρα και τον συνέλαβαν.

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.