ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η «Ποντιακή διάλεκτος: Από την ιστορία στο μέλλον» μέσα από ποντιακούς φοιτητικούς συλλόγους
Η «Ποντιακή διάλεκτος: Από την ιστορία στο μέλλον» μέσα από ποντιακούς φοιτητικούς συλλόγους
31 Μαρ
0
Σχόλια

Η «Ποντιακή διάλεκτος: Από την ιστορία στο μέλλον» μέσα από ποντιακούς φοιτητικούς συλλόγους

Οι Σύλλογοι Ποντίων Φοιτητών Βόλου «Οι Αργοναύτες», Ιωαννίνων, Θεσσαλονίκης, Λάρισας «Το Ροδάφνον», Αττικής, Κοζάνης, Ξάνθης, Ορεστιάδος «Οι Ακρίτες», Σερρών, Καβάλας, Φλώρινας και Καστοριάς «Οι Ακρίτες» συνδιοργανώνουν στο πλαίσιο του δεύτερο κύκλου συζητήσεων, την εκδήλωση «Ποντιακή διάλεκτος: Από την ιστορία στο μέλλον», το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 και στις 11:00, στο κεντρικό αμφιθέατρο του ΤΕΙ Λάρισας.

Ομιλητές της ημερίδας θα είναι η φιλόλογος και διδάσκουσα ποντιακής διαλέκτου στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Παναγιώτα Ιωακειμίδου, με θέμα εισήγησης: «Ποντιακή διάλεκτος, η κιβωτός του Ομήρου», και ο συγγραφέας Μιχάλης Χαραλαμπίδης με θέμα εισήγησης: «Πόντος, η επιστροφή μιας πανάρχαιας ταυτότητας».

H εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων, του ΤΕΙ Λάρισας και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και είναι ανοιχτή προς το κοινό και κάθε ενδιαφερόμενο.

Σύλλογοι Ποντίων Φοιτητών Βόλου «Οι Αργοναύτες», Ιωαννίνων, Θεσσαλονίκης, Λάρισας «Το Ροδάφνον», Αττικής, Κοζάνης, Ξάνθης, Ορεστιάδος «Οι Ακρίτες», Σερρών, Καβάλας, Φλώρινας και Καστοριάς «Οι Ακρίτες»
31.03.2018 |11:00
Ελεύθερη
Κεντρικό αμφιθέατρο του ΤΕΙ Λάρισας
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.